Studentii au intrare libera la SoNoRo 2011

Cea de-a sasea editie a festivalului international de muzica de camera SoNoRo are loc anul acesta in perioada 5-24 noiembrie 2011.

Editia de anul acesta se va desfasura in 5 orase din Romania: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Bistrita.

Biletele la SoNoRo 2011 costa intre 10 lei si 100 de lei, in functie de spectacol, iar la unele reprezentantii intrarea este libera sau se intra doar pe baza de invitatie.

Vezi programul complet al festivalului SoNoRo 2011!

Elevii si studentii vor avea ocazia anul acesta sa mearga gratuit la o repetitie deschisa a unui spectacol.

Sambata, 12 noiembrie 2011, in intervalul 14:00 – 16:00, la Ateneul Roman. va avea loc o repetitia pentru concertul Zoom In din cadrul SoNoRo 2011. Se vor repeta piesele ce vor fi interpretate seara, la concert.

Accesul e liber pentru elevi si studenti, in baza carnetelor / legitimatiilor, iar intrarea se va face cu 20 de minute inainte de inceperea repetitiei (adica de la 13:40).

Consider ca este o oportunitate foarte mare pentru studenti si elevi de a vedea cata munca sta in spatele unui astfel de concert. Pentru cateva minute de spectacol, se repeta cateva luni bune pentru ca totul sa iasa asa cum trebuie.

Din pacate eu n-o sa pot ajunge la repetitiile de maine  (nu mai sunt nici student, dar ma pregatesc si de Maraton), dar multumita unor oameni minunati, voi avea ocazia sa urmaresc in aceasta seara spectacolul New Worlds de la Palatul Bragadiru (la 2 pasi de casa :D), din cadrul SoNoRo 2011.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.