Intalnirea cu un campion: Lucian Bute

Cateodata ma simt foarte norocos ca lucrez in presa. Unul din acele momente a fost si cel de martea trecuta, cand in redactia ProSport si-a facut aparitia Lucian Bute.

Chiar saptamanile trecuta ziceam ca mi-a parut rau ca n-am putut merge la meciul lui de la Bucuresti cu Jean Paul Mendy, iar acum am avut ocazia sa-l vad chiar mai de-aproape decat mi-as fi imaginat.

Despre manusile lui de la acel meci v-am spus deja ca au fost vandute la licitatie cu 10.001 euro, iar toti banii vor ajunge integral la Scoala de Box din Pechea, acolo unde primul antrenor al lui Bute, Felix Paun, va creste o noua generatie de campioni la box.

Pentru ca m-am implicat, prin SportMeet.ro, la promovarea acestei licitatii, am primit din partea celor de la Graffiti PR o pereche de manusi de box semnate de Felix Paun.

Si pentru ca, din intamplare, le aveam inca la mine, am profitat de ocazie si l-am pus si pe Lucian sa le semneze, astfel ca sunt fericitul detinator al unor manusi semnate de Lucian Bute si Felix Paun.

Din pacate n-am putut sta foarte mult de vorba cu Lucian, pentru ca se pregatea de emisie la Ora de ProSport, dar m-a impresionat prin modestia sa si felul sau de a fi.

L-am urmarit apoi la emisiune si mi-a placut foarte mult cum a vorbit despre Romania si de faptul ca este mandru ca este roman. Suntem foarte norocosi ca avem un astfel de om care sa ne reprezinte in strainatate si ma bucur enorm ca am avut ocazia sa-l “cunosc”.

Pe ProSport.ro gasiti interviul complet cu Lucian Bute din cadrul emisiunii Ora de Prosport.ro

Foto: Aurelian Galice

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

6 Comments

  1. bute este un boxer foarte bun dar mai are 2-3 meciuri la categorie sa demonstreze ca-i cel mai buun. kessler,froch sau ward. eu ii urez succes

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.