Documentar despre Muntii Carpati

In ultima vreme am observat foarte multe campanii de promovare a Romaniei, ceea ce ma bucura, pentru ca toate sunt foarte creative si de impact (le gasiti la hoinaru pe toate).

Zilele trecute am gasit pe youtube un documentar foarte misto, realizat de un post de televiziune britanic  si care prezinta frumusetile Muntilor Carpati, partea din Romania.

Daca aveti 47 de minute libere, va recomand sa-l urmariti integral pentru ca veti afla cu siguranta lucruri noi despre relieful si diversitatea faunei si florei din aceasta zona.

Printre cei care vorbesc despre frumusetile Muntilor Carpati se afla si Printul Charles al Marii Britanii, care si-a facut un obicei in a-si petrece vacantele in Romania. 

Documentarul ne arata cat de norocosi suntem ca popor ca avem parte de astfel de regiuni. Din pacate, daca nu vom avea grija de ele, urmasii nostri nu se vor mai bucura de ele.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.