Dau vina pe Voltaj

Mi-era tare dor de un concert Voltaj, iar cand am aflat de la colegii de la Urban.ro ca urmeaza sa cante in Tribute am zis ca e musai sa fiu si eu prezent acolo.

Asa ca, aseara am fost din nou in Tribute, pentru a-i vedea pe baietii de la Voltaj. Nu-i mai vazusem live intr-un concert propriu de la lansarea albumului V8 de la Sala Polivalenta, de acum doi ani. I-am mai prins live si in Piata Constitutiei la Rock pentru Viata, dar altfel e cand e doar un concert Voltaj.

Acum vreo 4 ani mergeam la toate balurile la care cantau Voltaj. Fiecare concert de-al lor imi dadea o energie si o buna dispozitie care ma tinea destul de mult timp.

Asa s-a intamplat si aseara cand m-am simtit din nou tanar (vorba vine.. ca n-am imbatranit asa rau), cantand piese din deceniul trecut (asa-i ca si voi v-ati gandit la anii 90′), adica din anii 2000: “Albinuta”, “De Maine”, “Si ce?”, “Patapetine”, “Povestea oricui”, “Iarna”, “Crede” sau “N-ajunge”.

N-au lipsit din playlist nici melodiile mai noi, precum “Vara Trecuta” (atat varianta acustica, cat si normala), “Mi-e dor de” sau recent lansat-ul single “Da vina pe Voltaj”. Recunosc ca initial nu m-a impresionat foarte mult noua melodie, dar ascultand-o live.. mi-am schimbat total parerea.

Piesa de final, ca la aproape fiecare concert Voltaj, a fost bineinteles “20”, iar la final, am avut, din nou, ocazia sa cant, pe scena, alaturi de formatia Voltaj, refrenul melodiei.

A fost a doua oara cand am facut asta, prima experienta de acest gen avand loc acum patru ani, pe 8 noiembrie, la un bal de boboci (v-am zis ca ii urmaream peste tot).

Tanar vreau mereu sa fiu..
Sa traiesc asa cum stiu…
Ca la 23 de ani…
Fara griji si fara bani…

De data asta n-am mai fost inregistrat, dar in schimb, am poze :D si va las si cu “reprezentatia” mea de acum patru ani.

Chiar ma bucur ca am reusit sa ajung la acest concert, mai ales pentru ca in ultima vreme chiar nu mai ascultasem Voltaj. Cu ocazia asta “mi s-a pus pata” din nou pe ei.. astfel ca o sa-i ascult mai des.

P.S.: Fiti pe faza pentru ca in curand baietii vor lansa si videoclip pentru “Da vina pe Voltaj”.

Mai multe poze, pe Urban.ro

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Tipa nu e din Volteam, a iesit pe locul al doilea la concursul lansat de Voltaj pe Facebook. Am vazut cat de bine te-ai distrat aseara. Stateam chiar langa tine.:)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.