Abia astept noul album Hi-Q

Vineri am avut ocazia sa ascult, in premiera, noul album Hi-Q, care urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor.

Pentru ca si-au dorit un feedback de la prietenii lor, Dana, Florin si Mihai ne-au invitat la cafeneaua UNA, pentru a asculta noul album si pentru a ne da cu parerea.

Asa cum le-am zis si lor, dupa prima auditie mi-a placut foarte mult si chiar daca n-are foarte multe piese care sa intre pe radiourile de la noi, l-as asculta cu placere in masina de fiecare data.

Cei 15 ani de activitate si-au spus cuvantul, astfel ca Hi-Q au facut un album matur, care se potriveste la fix cu felul lor de a fi. Era cazul de un astfel de album si ma bucur ca au avut timpul, dispozitia si inspiratia sa-l faca.

Noul album nu se mai adreseaza pustilor de 15-18 ani.. ci a trecut la nivelul celor de peste 25 de ani, adica cei care au crescut cu Hi-Q. Chiar daca am doar 23 de ani, consider ca intru si eu in targetul noului album.

O singura ascultare n-a fost suficienta pentru mine, asa ca o sa astept cu nerabdare lansarea oficiala. Tin sa-i multumesc lui Florin pentru invitatie si pentru ca si-a dorit sa fiu unul dintre cei asculta  in premiera noul album. It means a lot.

Pentru ca nu imi place sa dau foarte multe detalii atunci cand recomand ceva (fie ca e vorba de filme, piese de teatru, carti, melodii, etc.), n-o sa va zic mai mult de-atat. Gasiti insa o cronica mai detaliata pe iConcert.ro.

Fun fact: Vineri s-a implinit un an de la prima mea incursiune in culisele unui concert. A fost vorba, bineinteles de un concert Hi-Q.

Foto: Urban.ro

 

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous articlePuss in Boots 3D la IMAX
Next articleAm dansat cu CRBL

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.