Vama – La radio Europa FM live in garaj

Aseara m-am intors in garajul Europa FM pentru a-i vedea la lucru si pe cei de la Vama. Asa cum ma asteptam si cum eram obisnuit, baietii au facut super show, atat in timpul transmisiei live pe radio si TV, cat si dupa.

Au fost doua ore care au trecut extrem de repede in care am ascultat piese de pe vremea formatiei Vama Veche dar si piese noi de pe viitorul album Vama.

Mi-ar placea sa ascult mai des Vama la radio, nu doar cand sunt astfel de concerte. Sper ca intr-o buna zi, muzica de pe radiourile comerciale de la noi sa redevina ascultabila si sa aiba loc pe radio si formatii care fac cu adevarat muzica.

Saptamana viitoare Vama lansaeaza noul single “Copilul care alearga catre mare” in The Silver Church Club si sunt convins ca si-acolo o sa iasa super show.

Am lansat ieri un concurs ce are ca premiu o invitatie dubla la acest concert. Check it out.

Mai multe poze de la concertul Vama din Garajul Europa FM, gasiti pe urban.ro, acolo unde am scris mai pe larg despre acest concert.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.