Ultimul rasarit in Vama Veche

Vara asta a fost darnica cu mine anul acesta si-am reusit sa merg la mare de 5 ori din mai si pana acum.

Practic a fost cate o vizita pe luna. Pe 1 mai in Vama Veche, pe 3-5 iunie tot in Vama, cu gasca, pe 2-3 iulie, in Mamaia la concertul Jamiroquai, pe 6-7 august in Navodari, la The Mission Dance Weekend, iar cel mai recent, duminica, pe 18 septembrie, tot in Vama Veche.

Povestea ultimei vizite la mare incepe de la concertul Vama din cadrul Galei Folk You, din centrul vechi. Cum eram noi in primele randuri la concert, atunci cand a inceput piesa “Omul Plajei“, am zis ca “singuraaa noastraaa scapareee” e “sa plecaaam acuum la mareee”….

Si-am plecat. Nu chiar imediat.. pentru ca am asteptat sa se termine concertul… . A fost prima escapada spontana cu plecat la mare dupa cea de acum doi ani cu gasca.

A fost pentru prima data cand am condus singur (adica nu in grup) pana la mare si inapoi si, din fericire, n-am avut nicio peripetie.

Vizita in Vama a durat fix 10 ore, timp in care ne-am zbantuit in fata la Stuff, am vazut rasaritul, am dormit putin in Fordutza si am facut plaja si bineinteles si baie in mare.

Cred ca e ultima vizita la mare pe anul asta, iar pentru asta vreau sa le multumesc  companionilor mei, ihearlightsFlavia si roxana, pentru aceasta experienta.

Surprinzator sau nu, in precedentele 4 vizite la mare n-am reusit sa prind rasaritul. Ei bine, se pare ca de data asta a fost cu noroc.

Am reusit sa fac si cateva poze cu Canon A620-ul meu scos de la naftalina. Au iesit char mai bine decat ma asteptam. Puteti sa le vedeti pe toate pe facebook.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.