Trupa byron are site nou: byronmusic.ro

Formatia byron si-a lansat aseara, in cadrul concertului din Club A, noul site: byronmusic.ro.

Realizat de Webstyler, site-ul ne introduce in “Conacul byron”, noua casa a celor 5 membrii ai formatiei.

Site-ul e impartit in 6 sectiuni: cabinetul byron, sala mare de bal, galeriile byron, odaia de comedii, secretariat si bibilioteca.

Cabinetul byron

Asta e sectiunea mea preferata din site. Aici sunt prezentati toti membrii formatiei intr-un mod inedit.

In timp ce formatia canta piesa “Kings of clowns”, poti vedea detalii despre fiecare membru in parte, iar partea cea mai misto mi se pare faptul ca atunci cand dai click pe unul din ei, se aude doar el (ma rog, el se aude mai tare).

Sala mare de bal

Aici sunt prezentate concertele pe care trupa le sustine in tara si nu numai. Imi place ca apar imagini din Silver Church.

Galeriile byron

Asa cum spune si titlul, aici veti gasit poze cu trupa. Partea faina e ca sunt prezentate ca o adevarata galerie de arta. Me likey

Odaia de comedii

Asta e sectiunea multimedia. De-aici puteti sa downloadati ringtone-uri si wallpapere cu trupa byron.

Secretariat

Asta e zona pentru presa. Aici se gasesc datele de contact ale trupei (daca vreti sa-i invitati la un eveniment sau vreti sa faceti un interviu, etc.).

Tot de-aici, se poate downloada si kitul de presa, care contine biografia si discografia trupei byron, precum si cateva poze. Asta ca sa aiba toata lumea informatii corecte despre trupa.

Biblioteca

In aceasta sectiune suntem invitati sa luam loc pe canapea si sa urmarim videoclipurile trupei byron. Chiar asa.. oare cand o sa apara urmatorul videoclip?

Alte chestii interesante

Daca doriti sa ascultati piese ale baietilor de la byron, puteti sa faceti asta direct de pe site, pentru ca in partea de jos aveti un player foarte simpatic.

Tot in partea de jos sunt si butoane care duc spre blog-ul byron, pagina de Facebook si pagina de MySpace. Lipseste butonul de twitter, dar cred ca o sa se rezolve in curand aceasta “problema”.

Imi place la nebunie cum arata byronmusic.ro si ar putea castiga fara probleme premiul pentru cel mai bun website, daca ar fi nominalizati la Romanian Music Awards. Poate au mai multe sanse la Internetics, mai ales ca Webstyler sunt cei mai premiati la acest festival (5 premii: 2002, 2006, 2007, 2008 si 2010)  :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.