Sea Rex la IMAX 3D

Am avut ocazia sa merg in seara asta la Sea Rex – IMAX 3D:Calatorie in lumea preistorica, un documentar 3D despre reptilele subacvatice preistorice (cica nu e corect sa zici dinozauri marini).

Foarte simpatic documentarul, cu efecte 3D foarte misto, care m-a facut un pic gelos pe generatiile de-acum care au ocazia sa vada astfel de documentare.

Pe vremea noastra nu existau filme asa misto realizate. Noi ne multumeam cu diverse enciclopedii ilustrate.

Andra zicea ca a fost o lectie de biologie, dar eu as spune ca a fost mai degraba o lectie de arheologie.

Spun asta pentru ca Sea Rex ne “teleporteaza” in Triasic, Jurasic si Cretacic, prezentandu-ne intr-un mod cat mai realist cum aratau si cum traiau animalele marine in acele perioade.

E un documentar ce se adreseaza in primul rand copiilor, dar si oamenii mari pot afla lucruri noi si interesante. Daca aveti un pici interesat de dinozauri si de perioada in care traiau acestia, atunci cu siguranta o sa-i placa.

Sea Rex – IMAX 3D:Calatorie in lumea preistorica are premiera vineri, 23 septembrie 2011 si va rula la Samsung IMAX din Cinema City in urmatoarea perioada.

Si daca tot vorbim de IMAX, joi, pe 22 septembrie e Ziua Samsung IMAX la Cinema City. Ce inseamna asta? Inseamna ca pe tot parcursul zilei puteti vedea filme IMAX cu doar 10 lei.

Programul complet il gasiti pe cinemacity.ro si va recomand sa va faceti rezervari din timp.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.