De ce imi place David Guetta

Nu stiu daca a mai observat caeva, dar in ultima vreme, orice colaborare cu David Guetta se transforma clar in hit. Fie ca te cheama Fergie, Rihanna, Snoop Dogg sau Kid Cudi succesul e garantat.

L-am vazut anul trecut live la Romexpo, in cadrul turneului de promovare al albumului “One Love” si pot spune ca stie sa faca show, iar asta o pot confirma cei 6.500 de petrecareti care au fost alaturi de mine la concert.

David Guetta la Romexpo

Aventura muzicala a lui David Guetta a inceput inca din copilarie, acesta dorind sa fie DJ inca de mic. El a inceput sa puna muzica prin cluburile din Paris inca de-acum 20 de ani, iar acum a ajuns sa mixeze in fata a peste 40.000 de spectatori pe stadioanele din lume.

A castigat un Grammy in 2010 si a fost desemnat cel mai bun DJ de muzica house la DJ Awards 2008.

Pe 29 august, David Guetta a lansat cel de-al cincilea album al sau, numit “Nothing but the beat”. Acesta contine o serie de colaborari “incendiare”.

Dupa cum spuneam si mai sus, majoritatea sunt deja hituri, piesele fiind deja lansate ca single-uri. Vezi tracklist-ul!

david guetta nothing but the beat

Cu ocazia lansarii noului album, David Guetta si Burn au lansat si documentarul “Nothing but the beat”, care prezinta ascensiunea artistului de la pionierul muzicii underground din Franta anilor ’80, la superstarul care mixeaza pe stadioane in fata zecilor de mii de spectatori.

Proiectia acestuia se organizeaza deja prin afara, iar la noi o sa fie disponibil in noiembrie pe pagina Burn de Facebook , odata cu lansarea sa online.

Pentru ca dorinta lui Guetta de a se exprima prin muzica electronica a miscat o lume intreaga, Burn l-a desemnat pe DJ-ul francez ambasadorul sau global, astfel ca vom mai vedea proiecte comune.

 Si ca sa raspund la semi-intrebarea din titlu, imi place David Guetta pentru ca e un exemplu de om care stie ce vrea si care face ce-i place. Si face asta foarte bine.

Imi place ca stie sa se promoveze, imi place ca are succes, abia astept sa vad documentarul sau (mai ales dupa ce am vazut trailerul) si sper sa-l mai vad in concerte cat de curand.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

2 Comments

  1. Mie unul nu imi place deloc acum. Se vinde ieftin, danseaza cum ii canta casele de productie, face muzica comerciala cu orice fufa care a ajuns vedeta din cauza celor 1500 de oamenii pe care ii are in echipa personala – in 2008 se tinea de treaba, si si-a meritat premiul. Acum nu este decat o alta varianta a lui Gwen Stefani – care pentru a-si mari numarul de posete si case s-a apucat sa cante cu tot felul de neaveniti tip akon. Parerea mea :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.