Peninsula – mai mult decat muzica

Inca de cand a inceput nea Chinezu proiectul cu Blogal Initiative am asteptat o campanie care sa fie si pe “gustul” meu.

Iata ca ea a venit in cele din urma. In cele ce urmeaza trebuie sa conving membrii juriului ca merit sa fiu blogger acreditat la Tuborg Green Fest Peninsula.

Inca de cand am fost pentru prima data la festivalul Peninsula de la Targu Mures m-am indragostit de acest “fenomen”. Acum doi ani am facut cunostinta cu “peninsularii” si cu atmosfera de la acest festival.

Am scris atunci pe blog despre cat de bine m-am simtit, in ciuda “nemultumirilor” mele legate de faptul ca erau prea multi unguri la festival (“nemultumiri” de care acum imi pare rau ca le-am scris, dar n-o sa le sterg pentru ca aia era parerea mea la momentul respectiv).

 Am fost gasca mare in 2009 la Peninsula si probabil si d-aia m-am simtit atat de bine. I-am vazut atunci live pe The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto (ei au fost headlineri in 2009), dar si multe alte trupe romanesti si straine la festival.


Acum doi ani m-am facut verde in cap inainte de concertul The Prodigy

Pe langa concerte insa, puteai sa faci o gramada de alte chestii. De la urmarit proiectii de scurt-metraje, piese de teatru, jucat fotbal/baschet, etc, pana la bungee jumping sau paintball. Ca sa nu mai zic de strandul din Complexul Weekend care este foaarte tare si de standurile ONG-urilor unde se intampla lucruri faine de fiecare data.

Departe de betoanele din Bucuresti, atmosfera de la Peninsula te face sa te simti ca intr-o alta tara. Tocmai acest lucru m-a determinat sa merg si anul trecut, chiar daca line-up-ul nu m-a atras foarte tare.


Anul trecut m-am pictat in Panda inainte de Korn  (foto: peninsula.ro)

Dat fiind faptul ca si anul trecut m-am simtit foarte bine la Peninsula sunt convins ca acelasi lucru o sa se repete si anul acesta, mai ales ca acum s-au unit doua concepte de festival: Peninsula si Tuborg Green Fest (stim cu totii cat de misto a fost anul trecut la Sonisphere powered by Tuborg Green Fest).

Nici anul acesta nu pot sa zic ca ma atrag foarte mult trupele care vor canta, dar cu siguranta o sa ma distrez la concertele Dub FX, Gentleman sau Iggy and the Stooges. Insa abia astept sa vad ce lucruri noi ne-au pregatit organizatorii in acest an.

De ce merita sa mergi la Peninsula

[list style=”check”]

    • e o buna ocazie sa scapi de monotonie si de betoanele din oras;
    • ai ocazia sa vezi live foarte multe trupe (vezi aici programul complet);
    • atmosfera o sa te faca sa te simti ca in concediu;
    • abonamentul pentru cele patru zile este doar 200 de RON;
    • n-o sa te plictisesti deloc la acest festival.

[/list]

De ce merit sa fiu blogger acreditat la Peninsula

[list style=”check”]

    • pentru ca sunt fan Peninsula si de cand au inceput sa anunte line-up-ul ii promovez peste tot (blog, twitter, facebook, apropo.ro, urban.ro);
    • pentru ca stiu ce inseamna spiritul de peninsular;
    • pentru ca scriu recenzii destul de bune;
    • pentru ca fac poze destul de misto;
    • pentru ca sunt omul festivalurilor (anul asta am mai fost la Oxegen si la Sziget);

[/list]

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.