Cum a fost la Car Mania

Sambata asta masina mea a avut parte de tratament special in cadrul evenimentului Car Mania organizat de Golden Brau.

Fordutza a fost lustruita meticulos de doi baieti priceputi in timp ce eu stateam la umbra si savuram noul Golden Brau fara alcool alaturi de baietii de la Mahmur.info si fetele de la Oxygen PR.

Apoi Fordutza a beneficiat si de verificare amanuntita a rotilor, iar eu am participat la un scurt curs de condus defensiv.

M-am urcat intr-o masina cu doua fete, alaturi de un copilot care controla rotile din spate. Ideea era sa simulam un derapaj, iar eu trebuia sa tin masina pe sosea.

A fost interesant si chiar sunt curios si ce alte cursuri mai sunt la scoala de condus defensiv a lui Titi Aur.

Dupa ce Fordutza a fost gata, m-am urcat din nou la volan, fara nicio grija ca voi ramane fara permis, pentru ca nu consumasem deloc alcool.

Fordutza multumeste Golden Brau si fetelor de la Oxygen PR pentru ca fac evenimente si pentru masini.. nu numai pentru posesori.

Urmatorul eveniment Car Mania va avea loc la Iasi, pe 6 august, in fata Palatului Culturii. Mai multe detalii gasiti pe pasiunefaralimite.ro.

Au mai scris despre asta Raluxa si mahmur.info (gasiti acolo si mai multe poze)

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.