Week-end plin de muzica buna

Perioada 1-2-3 iulie 2011 se anunta a fi una plin de muzica buna, atat in capitala, cat si la maul marii. In Bucuresti vor avea loc doua festivaluri mari: B’estFest Summer Camp 2011 si Rock The City, iar la Mamaia va avea loc concertul Jamiroquai in cadrul Orange Summer Party 2011.

Pentru ca eu sunt mai norocos  (dar vorba aia:  “norocul ti-l mai faci si singur”) eu o sa fiu prezent la toate cele trei evenimente.

Rock The City

Festivalul Rock The City va avea loc in perioada 1-3 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti (initial trebuia sa aiba loc la Romexpo, dar organizatorii au schimbat locul de desfasurare al evenimentului).

Gratie colegilor de la iConcert.ro, voi merge la prima zi a festivalului pentru concertele Therapy? si Prodigy. O sa fie a treia oara cand ii vad pe Prodigy, dupa concertele de la CokeLive 2007 – Lacul Morii si CokeLive Peninsula 2009 – Targu Mures.

In cea de-a doua zi, pe scena din Piata Constitutiei vor urca Voodoo, Monarchy, BooN, Sabaton si Mike and The Mechanics, iar duminica, in ultima zi a festivalului vor concerta Metrock,  Trooper, Hatebreed, WhiteSnake si Judas Priest.

Mai multe detalii despre Rock The City gasiti pe iConcert.ro

Jamiroquai – Orange Summer Party


Orange continua seria petrecerilor de pe malul Marii Negre. Acum doi ani l-au adus pe Akon, iar anul trecut Mika a concertat pe plaja H2O din Mamaia. Din pacate i-am ratat pe amandoi, chiar daca intrarea a fost libera de fiecare data.

Anul acesta, pe 2 iulie 2011, pe plaja H2O din mamaia va concerta Jamiroquai si de data asta o sa fiu prezent.

Ba mai mult, voi fi in zona VIP,  iar multumirile se duc catre Standout si Orange care m-au invitat la acest eveniment.

Mai multe detalii despre Orange Summer Party, pe orange.ro

B’estFest Summer Camp 2011


Cea de-a patra editie a festivalului B’estFest va avea loc anul acesta in perioada 1-3 iulie,  intr-o locatie noua, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti.

Pe langa concerte, anul acesta B’estFest vine cu un nou concept de festival ce contine zona ce camping, parcare, food court, bazar, zona de sporturi si multe alte zone recreative, pentru a simti intr-adevar ca esti la un festival.

Pana acum am ratat toate cele trei editii B’estFest, dar iata ca anul acesta o sa sparg in sfarsit gheata, datorita celor de la Ciuc Premium, berea oficiala a festivalului, prin intermediul McCann PR.

Din pacate n-o sa fiu prezent la toate cele trei zile ale festivalului, ci doar la ultima. Voi rata astfel concertele Skunk Anansie, Flogging Molly sau Roger Sanchez, din prima zi, si concertele Mika (iar il ratez), Lamb sau Asian Dub Fundation, din a doua zi, precum si trupele romanesti care vor concerta in primele doua zile.

Voi fi insa prezent la concertele Pendulum si House of Pain, din ultima zi (cel mai probabil o sa-i ratez la Oxegen din cauza ca se vor suprapune cu alte trupe misto).

Mai multe detalii despre B’estFest Summer Camp 2011, pe bestfest.ro

Si pe urma?

Ce se intampla week-end-ul asta este doar incalzirea pentru Oxegen…  dar despre asta intr-un articol viitor…

Voi la care mergeti?

Rock The City
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.