Kum-fu la Kung-Fu Panda 2

Cred ca era evident faptul ca n-aveam cum sa ratez cea de-a doua parte din Kung-Fu Panda, nu?

Miercuri seara am fost personajul principal al filmului… . Chiar inainte sa intram in sala IMAX din AFi Cotroceni au fost persoane care m-au intrebat cum a fost la filmari. Bineinteles ca nu le-am dat niciun detaliu ca sa nu le stric bucuria de a vedea filmul.

A fost un cadou de 1 iunie din partea lui Claudiu si a fetelor de la Oxygen PR, pentru care tin sa le multumesc foarte mult ca mi-au dat ocazia sa-mi vad filmul in avampremiera.

Fara sa fiu subiectiv, chiar va recomand sa mergeti la Kung-Fu Panda 2. Chiar daca nu l-ati vazut pe primul (desi e recomandat) cu siguranta o sa va placa si partea a II-a. Animatia celor de la DreamWorks este exceptionala, iar la IMAX se vede absolut demential fiecare detaliu, mai ales ca e full 3D.

Povestea este reusita, ducandu-ne la originile lui Po (zis si Dragonul Razboinic), personajul principal al filmului. Nu vreau sa va dau foarte multe detalii pentru ca nu-mi place sa dau spoilere asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant de urs Panda.

Kung-Fu Panda are premiera in Romania pe 10 iunie la toate cinematografele din tara. Eu va recomand insa experienta IMAX 3D si neaparat subtitrat. Se pierde din farmecul intepretarii lui Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu sau Jean Claude Van-Dame, daca filmul este dublat.

Asadar, mergeti sa ma vedeti la cinema :D

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.