Vrei sa apari pe un avion KLM ?

In ultima vreme, compania aeriana KLM este foarte activa pe social media. Mi-a placut foarte mult campania KLM Surprise prin care isi surprindeau pasagerii cu cate un cadou personalizat dupa ce in prealabil se “documentau” foarte bine folosindu-se de conturile de social media ale acestora.

Acum vin cu ceva si mai tare: Tile Yourself.

Utilizatorii de Facebook au ocazia, folosind aplicatia dedicata acestui proiect, sa apara cu poza lor si cu un mesaj pe un avion al companiei aeriene KLM.

4000 de poze vor fi alese pentru a aparea pe avionul Boeing 747. Elementul de design al pozelor simbolizeaza celebrele placi ceramice Delft, simbol al culturii olandeze, decorate de obicei in nuante de albastru pe fond alb.

In plus, exista si un concurs pentru cei care isi fac un portret folosind aplicatia Tile Yourself, la care marele premiu este o excursie la Amsterdam (dus-intors). Celelalte premii constau un 4 machete de avion KLM.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti  postezi Portretul  (Tile-ul) creat prin intermediul aplicatiei Tile Yourself pe peretele Facebook KLM Romania.

Nici bloggerii nu sunt neglijati in aceasta campanie, existand un bilet de avion spre Amsterdam si 4 machete si pentru bloggerii participanti la concurs.

Ce trebuie sa faci tu ca blogger pentru a intra in concurs este sa public pe blogul tau un articol de minimum 200 de  cuvinte, pornind de la  imaginea rezultata in urma folosirii aplicatiei de Facebook  KLM. In articol trebuie sa le prezinti cititorilor blogului tau Campania “Tile, Blog and  Inspire” si sa-i inviti sa-si creeeze portretul (Tile-ul)  prin intermediul aplicatiei de Facebook KLM si sa o incarce si pe  pagina de Facebook a KLM Romania.

Eu unul chiar imi doresc sa ajung la Amsterdam din nou. Prima data am fost acum 4 ani, cand am fost lacu galeria lui Dinamo la meciul disputat de alb-rosii cu NEC Nijmegen din Europa League. Atunci n-am avut ocazia sa explorez foarte mult orasul Amsterdam pentru ca am stat doar o zi acolo. Mi-as dori totusi sa ma plimb cu bicicleta pe bulevardele si stradutele din Amsterdam. Asa ca mi-am facut si eu un portret, alaturi de mesajul sugestiv “You must fly to get high!”.

Concursul se desfasoara pana pe 25 mai 2011 asa ca daca vreti si voi sa mergeti la Amsterdam ar cam trebui sa va grabiti.

Pentru mai multe informatii vezi regulamentul complet!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.