VH2 a lansat albumul “2” in Silver Church (Poze)

Miercuri seara, in Silver Church, intr-o atmosfera de familie, formatia VH2 a lansat cel de-al doilea album, numit sugestiv “2”.

La concert nu au fost prezenti foarte multi oameni, formatia dorind ca lansarea sa aiba loc intre prieteni. I-am vazut in Silver Chuch pe Dan Teodorescu, Mihai Bendeac, Ivan Patzaichin, Roxana Andronescu (Spin), Edi Petrosel si Tino Furtuna (Holograf).

Albumul “2” al formatiei VH2 include zece piese si un radio edit ca bonus track. Compozitiile acopera subgenuri extrem de diferite, de la country-rock, pana la rock alternativ, trecand prin rock ballad si classic pop rock.

Mi-ar fi placut ca la concertul de aseara sa cante mai multe piese de pe primul album, dar avanad in vedere ca a fost concert de lansare ii iert. Pe langa piesele de pe noul album, am ascultat si piesele “Departe de noi” si “Trece vremea”.

Mi-as fi dorit sa aud si “Fiecare zi fara tine” sau “Daca n-ai iubi”, dar poate o sa le aud live la concertul Roxette (daca merg), pentru ca VH2 vor canta in deschiderea concertului de pe 30 mai de la Zone Arena.

Componenta actuala VH2 este formata din: Gabi Cotabita- Lead Vocal, Mihai Pocorschi-acoustic gtr, backround vocal, Catalin Tuta Popescu- Keyboards, backround vocal, Razvan “Lapi” Lupu- drums, backround vocal, Vladimir Pocorschi – lead gtr, backround vocal, Eugen'”Soe” Sonia- bass, Catalin “Teava” Catoiu-percution.

Click aici pentru mai multe poze

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.