Cum a fost la Desperados Party

Daca organizatorii si-au dorit ca Desperados Party sa fie o petrecere memorabila, cu siguranta au reusit asta.

Petrecerea de lansare a berii cu tequilla Desperados a inceput inca de la ora 20:00 cu un pre-party in cadrul caruia am facut cunostinta cu o iguana imensa si cu un sarpe la fel de imens. Am testat si catusele din dotarea “politistelor” si am socializat cu lumea buna din blogosfera.

Dupa ora 21:30 au inceput sa intre si ceilalti invitati, iar in scurt timp, Hala Automatica a devenit neincapatoare pentru toti cei dornici de distractie “salbatica”. Din pacate, la un moment dat portile s-au inchis… astfel ca foarte multa lume a ramas pe-afara.

Ce mi-a placut la petrecerea de aseara a fost ca ma simteam ca in Vama Veche. Din 2 in 2 metri ma intalneam cu cineva cunoscut ceea ce inseamna ori ca eu cunosc foarte multa lume ori toti cei pe care ii cunosc au venit la petrecerea de aseara.

Pentru ca imi doream sa ajung si la concertul Vama din Silver Church, n-am stat decat la concertul Suie Paparude, astfel ca i-am ratat pe Les Elephants Bizarres si pe Sistem.

Din pacate, n-am apucat nici sa-mi fac tatuaj si nici sa ma “casatoresc” in capela special amenajata in cadrul petrecerii, dar promit ca o sa ma revansez la urmatoarea petrecere Desperados.

Pana atunci, gasiti aici poze de la Desperados Party.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.