Castiga o invitatie dubla la concertul Vama din Silver Church

Asa cum v-am anuntat si ieri, joi, 12 mai 2011, de la ora 22:00, formatia Vama revine in Silver Church.

Din pacate pentru mine, eu n-o sa pot sa merg, pentru ca e in acelasi timp cu Desperados Party.

Din fericire pentru voi, am o invitatie dubla la concert.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia invitatiei?

Mi-am adus ieri aminte de o nebunie de-a mea de la un concert Vama de anul trecut, cand m-am suit pe scena si-am facut un fel de tribut pentru formatia Vama(Veche) – intreaga povestea aici.

Tribute to Vama (Veche) de pe tare.ro

Pentru a intra in posesia invitatiei duble la concertul Vama din Silver Church tot ce trebuie sa faci este sa-mi povestesti intr-un comentariu la acest articol ce nebunie ai facut tu la un concert sau ce nebunie ai vrea sa faci la un concert.

Ai timp sa faci asta pana miercuri, 11 mai 2011, ora 18:00. Mult succes!

UPDATE: Castigatoarea invitatiei duble este Cristina! Felicitari! Vei primi pe mail mai multe detalii.

Multumesc tuturor celor care au participat!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Cred ca un lucru ciudat a fost la concert la Luna Amara in Fire,cand toti erau imbracati,iar eu eram simgurul care si-a dat tricoul jos,si strigau cu totii din spate “Bine COAIE”.

  2. Cred ca prin 2005 era un concert la UNiversitate. un fel de manifest pentru lipsa rampelor pentru persoanele care folosesc carucioare pentru deplasare. Au cantat Kumm, Urma, Vita de Vie si Parazitii. In timpul concertului Vita de Vie intr-un moment in care lumea cam statea pe bara, am sarit in fantana (plina cu apa) pana am ajuns in cercul din mijloc. Imediat s-au alaturat cativa temerari si am incins o hora cred ca era la Ozosep. Reactia formatiei a fost “daca ii arestati le platim noi cautiunea” :) a fost dragut si de la momentul ala s-a animat atmosfera concertului.

  3. Eram la un concert Metallica si a inceput rau sa ploua. Umbrele nu aveam, pelerine nici atat. Ce sa facem? Dupa cateva tigari, am stabilit ca cea mai sigura solutie ar fi un set de saci menajeri. Zis si facut: am sunat o prietena care ajungea mai tarziu si-am dat „comanda” de saci menajeri. Imi amintesc ca eram ude learoca si ploua intr-una si abia daca mai vedeam scena. In scurt timp, toata gasca era cu sacii menajeri pe cap. Imagineaza-ti muuulta lume, majoritatea cu pelerine galbene, si pe acolo 5-6 persoane ratacite, cu saci negri, acoperite din cap pana in talie.Ei bine, iti zic ca infatisarea noastra a creat furori printre vecini si-o gramada au venit sa ne ceara saci menajeri. Si, cum fumatorului nu-i sta bine decat cu o tigara in mana si cum noi nu mai aveam tigari, am inceput sa „comercializam” sacii menajeri pe tigari: 2 tigari normale un sac sau 3 tigari slims un sac. Coada de oameni dupa sacii menajeri a crescut, pachetele de tigari s-au umplut si, in final, toata lumea a fost multumita:) . De aici si morala noastra: saci manajeri sa fie, ca-n rest e bucurie!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.