Ajutati-ma sa-i iau premiile lui Mester

Mircea Mester a lansat pe blogul sau un concurs mai special cu doua premii simbolice care oricum nu ma intereseaza, dar pe care vreau sa le castig oricum.

Este vorba de un concurs de pronosticuri. Deja va ganditi la fotbal stiu. Dar nu sunteti departe.

Echipa Bloggerilor, proaspat castigatoare a Cupei Agentiilor (a doua oara consecutiv), scoate la licitatie tricoul original al lui Cristi Chivu (cu autograf) castigat anul trecut, pentru a strange bani pentru Marian Teofan (#bebemarian pe Twitter) şi Selena Vlad (#helpselena pe Twitter).

La momentul la care scriu eu articolul, licitatia a ajuns la 1525 RON, dar eu vreau sa cred ca tricoul se va da pe o suma mult mai mare, asa ca ma bag si eu in concursul lui Mircea.

Eu sper ca suma sa ajunga la 3000 de RON si pentru asta am nevoie de ajutorul vostru sa licitati cat mai mult.

Ce castig eu? In primul rand satisfactia ca s-a strans o suma destul de mare pentru cei doi copii, iar in al doilea rand, ii iau premiile lui Mester: o sticla originala de Armagnac Casterede VSOP si un trabuc cubanez.

Ce castiga Marian si Selena? Sansa unei noi vieti.

Daca vrei sa ii iei si tu premiile lui Mircea, inscrie-te la concurs, postand pe blogul tau, pana marti la ora 23:59, un articol in care sa povestesti despre licitatie si in care sa anunti la ce suma crezi tu ca se va opri licitatia pentru tricoul lui Cristi Chivu.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.