Citeste si da mai departe

Mi-a pasat Claudiu Ciobanu o leapsa saptamana trecuta si iata ca in sfarsit am reusit sa-mi fac putin timp s-o duc pana la capat.

Scopul ei este de a promovaSinectico. Intrunirea oamenilor de carte 2011, un evenimentul care va dezbate, printre altele, subiectul cartilor electronice, foarte la moda si care au prins si la noi foarte bine.

Evenimentul va avea loc la Ministerul Culturii si Patrimoniului National – Sala Media, pe data de 27 aprilie 2011 (intr-o zi de miercuri), incepand cu ora 10.00. Pe site gasiti si desfasuratorul zilei.

Acum revenind la leapsa… ce trebuie sa fac eu? Pai.. ideea e simpla.. sa dau o carte mai departe. Partea buna e ca am facut asta deja.. aseara, in cadrul celei mai recente editii de Lecturi Urbane. Din pacate am uitat sa-i cer si numele persoanei careia i-am oferit cartea.

Dau si eu leapsa asta mai departe catre CezarGrapefruits (poate se raspandeste si in Anglia), Cerizei, Ioanei si Augustinei.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.