Si mai am un singur dor…

… ciocolata Andior.

Luni seara, la invitatia lui David, am fost la CinemacityVIP Lounge in AFI Palace Cotroceni, pentru a face cunostinta cu ciocolata Anidor si sa vad un film pe care doream sa-l vad neaparat.

Nu stiu sigur daca mai mancasem pana acum ciocolata Anidor (de cumparat stiu sigur ca nu), asa ca pot spune ca fost prima mea intalnire cu aceasta ciocolata. As spune ca a fost dragoste la prima vedere… dar nu a fost asa.. a fost mai degraba dragoste la prima gustare. Am incercat din toate sortimentele, iar preferata mea este cea cu alune. Din ce-a mai scris lumea, am inteles ca si cea cu aroma de menta ar fi foarte buna.

Dupa ce ne-am indopat cu ciocolata Anidor, a venit momentul vizionarii filmului in sala VIP. Ei bine.. asa sa tot vezi filme. Scaune comode, care se dau pe spate sau iti ridica picioarele… loc suficient pentru picoare.. dar un pic cam frigut, probabil din cauza aerului conditionat.

Filmul pe care l-am vazut s-a numit Rango, iar din trailer parea o comedie si promitea multe faze amuzante din aventurile unui cameleon prin desert. Ei bine, n-a fost asa.. ci a fost un film cu mesaj. Alex Tunaru explica aici foarte misto ideea filmului (cred ca avea 10 la romana la comentarii ), dar atentie ca sunt foarte multe spoilere. Nu pot sa zic nici ca mi-a placut, nici ca nu mi-a placut.. a fost ceva intre. Recomand sa-l vedeti, dar nu la cinema.

M-am intalnit cu ocazia asta cu o mare parte din gasca cu care am fost la film acum doi ani. Personal mi se pare foarte tare ideea de a trimite oameni la film, iar cu ajutorul Ciocolatei Anidor, puteti merge in fiecare saptamana la cate-un film. Tot ce trebuie sa faceti e sa participati la concursul de pe pagina lor de facebook.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.