Bucharest Warriors – Sofia Bears, duminica 27 martie!

Bucharest Warriors, castigatoarea primei editii a Campionatului National de Fotbal American, a inceput de aproape trei luni pregatirile pentru sezonul 2011.

Duminica, 27 martie 2011, de la ora 13:00, pe terenul de rugby din Complexul Sportiv Studentesc Tei (Str. Oltetului 30, langa Turabo Society Club), va avea loc primul amical din acest an, impotriva bulgarilor de la Sofia Bears.

Inaintea jocului, Madalina Stan va interpreta imnul national al Romaniei.

Pentru a face cunostinta cu membrii reprezentativi ai echipei si cu noua conducere tehnica va invitam la conferinta de presa ce va avea loc joi, 24 martie, de la ora 13:00, la Hotel Residence – Arc de Triomphe (Str. Clucerului 19, Sector 1). In cadrul conferintei de presa vor fi prezentati si noii jucatori de la Bucharest Warriors, precum si noul staff tehnic, alcatuit din antrenori americani cu peste 20 de ani de experienta in acest sport.

Invitat special atat la conferinta de presa, cat si la meci este Bogdan Popescu, component al echipei de baschet Steaua Turabo, un mare pasionat de fotbal american.

Mai multe detalii despre meciul amical dintre Bucharest Warriors si Sofia Bears gasiti pe warriors.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. Super! Pacat ca nu pot sa vizionez meciul si nici in Bucuresti nu pot ajunge. Sper ca baietii nostrii sa bata. Apropo, stie cineva cam cat costa un bilet la meciul Razboinicilor?

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.