Lenovo IdeaPad U260

Am descoperit acum ceateva zile un laptop care mi-a atras atentia mai mult decat in mod normal. Eu sunt tot timpul in miscare, iar un laptop normal (17″) mi se parea foarte greu de transportat asa ca m-am orientat spre un netbook. Am de ceva timp un Dell Inspiron Mini 10, dar as vrea sa-l schimb, pentru ca uneori merge cam greu.

Asa ca m-am pus pe cautat pe ceva asemanator, dar care sa se miste mai bine. Asa am dat de Lenovo IdeaPad U260, un netbook de doar 12,5″ (un picut mai mare fata de cei 10″ de pana acum) .

Imi place la el ca e facut dintr-un material rezistent, dar in acelasi timp si usor, cantarind doar 1.38 kg., si are o autonomie a bateriei destul de mare, ajungand chiar si la 4 ore de folosit intens.

Ca procesor are un Intel Core i3, la 1.33 GHz, iar ca memorie RAM, cei 4 GB de DDRAM cred ca sunt suficienti. In plus, hardul de 320 GB pe SATA asigura un spatiu suficient pentru pozele pe care le fac eu pe la concerte.

Mi-ar incanta si mai mult daca s-ar gasi si pe alte culori, nu numai pe maro.. si daca ar fi un pic mai ieftin (costa 3.999 RON la Oktal). Cred ca-l pun totusi pe wishlist-ul pentru ziua mea :))

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.