Kimono Party in Open Pub

Open Pub si Sectia de Limba Japoneza a Universitatii din Bucuresti au placerea de a va invita vinerea aceasta – 14 ianuarie 2011, la un eveniment inspirat din viata de noapte a cluburile din Tokyo: “Kimono Party”.

Petrecerea va incepe la orele 22:00 si se adreseaza atat celor conectati permanent la cultura japoneza, cat si celor interesati de a testa noi trend-uri de distractie.

Playlist-ul serii va contine muzica oldies, pop rock, indie si japoneza, pe care poti dansa, savura bauturi de tot felul sau admira body painting-urile de gheisa si samurai realizate de cei doi artisti plastici de la “EsPadrilos”.

Si pentru ca restul momentelor speciale au mai mult farmec daca le tinem supriza pana maine seara, mai precizam DOAR ca cei prezenti vor pleca acasa nu doar incarcati cu energie pozitiva indeajunsa pentru toata sesiunea ce va urma, ci si cu multe premii oferite de magazinul japonez Daiso si de EsPadrilos.

Dress code: outfit traditional japonez sau orice accesoriu cu specific nipon

Intrarea este libera!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.