Filmuletul final al campaniei Canon 7 Povesti

Acum doua luni, Canon a lansat campania 7 Povesti. Astfel, daca  ai fi cumparat orice camera foto, sau imprimanta Canon, pana la 29 decembrie 2010 aveai sansa sa-ti alegi povestea cu premiile preferate.

In plus, pe site-ul 7Povesti.ro s-a desfasurat si campania Poza ta pe TV. Este vorba de un filmulet stop-motion, unde participantii trebuiau sa uploadeze poze care sa se potriveasca schitelor postate pe site, astfel incat, la final, sa fie un film complet.

Am participat si eu cu 3 poze, dintre care doua au si aparut in filmuletul final. Spotul a fost difuzat pe PRO TV pe 4 decembrie 2010, imediat dupa Stirile PRO TV, dar din pacate n-am fost pe faza atunci. In schimb au fost prieteni de-ai mei care m-au anuntat imediat pe toate retelele sociale.

Am reusit intr-un final sa fac rost si de filmulet, pe care puteti sa-l urmariti si voi in cele ce urmeaza.

In urma acestei campanii, au fost desemnati 10 castigatori, prin tragere la sorti, 5 dintre ei (printre care si eu ) alegandu-se cu cate un aparat foto Canon SX 120, iar 5 cu cate o imprimanta foto Canon iP4850.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. si eu am participat cu o fotografie a baietelului meu si chiar am castigat ,este primapoza din spot cea cu baiatul de 10 ani care rade in apa.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.