Filmuletul final al campaniei Canon 7 Povesti

Acum doua luni, Canon a lansat campania 7 Povesti. Astfel, daca  ai fi cumparat orice camera foto, sau imprimanta Canon, pana la 29 decembrie 2010 aveai sansa sa-ti alegi povestea cu premiile preferate.

In plus, pe site-ul 7Povesti.ro s-a desfasurat si campania Poza ta pe TV. Este vorba de un filmulet stop-motion, unde participantii trebuiau sa uploadeze poze care sa se potriveasca schitelor postate pe site, astfel incat, la final, sa fie un film complet.

Am participat si eu cu 3 poze, dintre care doua au si aparut in filmuletul final. Spotul a fost difuzat pe PRO TV pe 4 decembrie 2010, imediat dupa Stirile PRO TV, dar din pacate n-am fost pe faza atunci. In schimb au fost prieteni de-ai mei care m-au anuntat imediat pe toate retelele sociale.

Am reusit intr-un final sa fac rost si de filmulet, pe care puteti sa-l urmariti si voi in cele ce urmeaza.

In urma acestei campanii, au fost desemnati 10 castigatori, prin tragere la sorti, 5 dintre ei (printre care si eu ) alegandu-se cu cate un aparat foto Canon SX 120, iar 5 cu cate o imprimanta foto Canon iP4850.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. si eu am participat cu o fotografie a baietelului meu si chiar am castigat ,este primapoza din spot cea cu baiatul de 10 ani care rade in apa.

Comentezi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.