Muzica pentru viata – miercuri, 15 decembrie, Kulturhaus

Despre proiectul Pasi catre viata v-am mai povestit si cu alta ocazie si cred ca multi dintre voi ati auzit de deja celebra Limonada a lui Iulian. Proiectul este o platforma de sustinere partiala a cheltuielilor necesare achizitionarii aparatelor de investigatii si tratament pentru cancer din sectiile de oncologie pediatrica ale spitalelor din Romania.

Miercuri, 15 decembrie 2010, incepand cu ora 21, in Kulturhaus (fostul Twice) va avea loc concertul caritabil “Muzica pentru viata” .

Sub sloganul “Tine povestile copilariei departe de spital”, concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru dotarea si utilarea sectiei de oncologie de la spitalul Marie Curie din capitala.

Si-au anuntat prezenta nume importante de pe scena muzicala contemporana: Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizzares si Gojira. Gestul lor vine in intampinarea eforturilor depuse de cei implicati in proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare.

Misiunea acestui proiect este de a strange o parte din suma ramasa pana la plafonul de 20.000 de Euro propus, suma necesara dotarii unei camere sterile de terapie intensiva cu filtre de aer si aparatura, camera care va scadea riscurile unei infectii letale a copiilor care urmeaza un tratament de chimioterapie.

Pretul biletului de intrare este de 20 lei.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.