Dirty Dancing Party in Open Pub

Dupa cum ati observat, in ultima vreme am tot promovat petrecerile tematice din Open Pub. Tre’ sa recunosc acum ca m-au “mituit” ca sa postez articolele astea si asa cum banuia Auras saptamana trecuta pe twitter ,de azi apar si eu pe afis.

Sambata asta in Open Pub va avea loc Dirty Dancing Party. Adica, incepand cu ora 23:00, vom dansa “murdar” pana dimineata.

Seara va fi deschisa de Mili & Andi, o pereche de dansatori profesionisti de la scoala DAnce Time, care vor crea un show de neuitat pe cha-cha, jive (rock`n`roll), tango argentinian, rumba si bineinteles pe faimoasa melodie din filmul Dirty Dancing.

Dupa miezul noptii, atmosfera va fi intretinuta pe ring, la bar, pe bar, de toti cei care au chef de dans si de… premii. Sponsorul serii, scoala DAnce Time ofera tuturor celor prezenti vouchere cu discount pentru cursuri de dans. De asemenea,  cele mai dantuitoare 2 perechi vor castiga 2 saptamani gratuite la DAnce Time.

Acestea fiind spuse, ramane sa ne vedem sambata la Open Pub ca sa ne bucuram impreuna de inca o seara a shot-urilor, a “blondelor si brunetelor reci si spumoase”, a bunei dispozitii si a dirty dancing-ului.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.