Sustin Echipa Bloggerilor la Triathlon Challenge

Sambata asta, la Mamaia, va avea loc Triathlon Challenge, o competitie care are trei probe: ciclism, alergare si inot. La aceasta competitie va participa si o echipa formata din bloggeri. Capitanul echipei este Vlad Dulea, cel care va parcurge 20 de kilometri cu bicicleta. Selectionerul echipei, Chinezu, inca mai cauta un inotator si un alergator, care sa ajute Echipa Bloggerilor sa obtina un rezultat onorabil. Motto-ul echipei este “Participam ca sa ne distram, iar daca castigam…”.

Si pentru ca sunt biciclist amator, am raspuns pozitiv la propunerea lui Vlad Dulea de a-l sustine la aceasta competitie. Din pacate n-am cum sa ajung la Mamaia pe 11 septembrie, dar putina promovare pe blogul meu pot sa fac oricand, mai ales ca Vlad a venit si cu o idee foarte misto.

Daca iti place ideea si vrei ca numele si adresa blogului tau sa apara pe tricoul personalizat pe care il voi purta la concurs, te rog sa imi trimiti un email la adresa vlad . dulea [at] gmail .com care sa contina: Numele blogului, Adresa URL a blogului si, daca doresti, un logo al blogului.

Eu le urez celor din Echipa Bloggerilor la Triathlon Challenge mult succes si asfalt uscat lui Vlad Dulea in proba de ciclism.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.