Goana dupa blogger s-a incheiat. Avem un nou OVI Guy!

Campania “Goana dupa blogger” s-a incheiat ieri, dupa 3 saptamani in care 10 bloggeri au incercat sa-si convinga cititorii¬† si prietenii sa-i voteze. In urma voturilor adunate de fiecare participant, noul OVI Guy este Valentin Bosioc, care a reusit sa adune un numar impresionant de voturi, 264, urmat in de-aproape de Ovidiu Sarb cu 201 voturi si de Chinezu, care a reusit sa stranga doar 31 de voturi.

Clasamentul complet

Eu m-am clasat doar pe locul 7, cu doa 7 voturi ( culmea, 7 e numarul meu preferat :)) ). Din pacate timpul nu m-a ajutat sa-mi fac o campanie corespunzatoare pentru aceasta intrecere si acest lucru s-a vazut. Il felicit pe Vali pentru efortul depus si pentru ca si-a indeplinit scopul, prin diverse mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe, dupa cum chiar el recunoaste.

Le multumesc organizatorilor pentru invitatia de a participa la aceasta “Goana dupa blogger” si lui Chinezu, care mi-a luat un interviu in care am putut sa ma laud si eu in voie :)).

Pana una alta, noul OVI Guy, Valentin Bosioc va trebui alergat joi seara prin capitala. Verifica-ti ovi-mail-ul si fii pe faza. Daca il gasesti primul, te alegi cu un Nokia N900.  Mult succes !!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Da f nice conceputul de concurs, insa necesita mult timp..pe care din pacate nu l-am avut..sa stai sa cauti bucatele de strada pe harta:)) funny insa necesita timp:)

    Oricum fleicitari castigatorului!

  2. Hai ca a fost fun si chiar daca am avut eu ideile alea de “spam” nu cred ca reuseam fara sustinerea imensa pe care am avut-o :D

    Multumesc tuturor, va astept la goana pe 9, va fi mega-fun!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.