Propunere legislativa pentru Politia Rutiera

Am vazut acum ceva timp la frati-miu pe Facebook o propunere foarte interesanta si nu vroiam sa se piarda asa usor. Astept si cateva pareri cu ocazia asta:

Masinile parcate flagrant ilegal vor fi ridicate si “ascunse” undeva in Bucuresti, pe stradutze, dupa blocuri etc. Astfel, proprietarul, indiferent de statutul social pe care il are, va petrece mult timp cautandu-si masina prin oras. A doua oara sigur nu va mai parca ilegal!

Mie unul mi se pare o idee geniala si cu siguranta i-ar face pe unii sa se gandeasca de doua ori atunci cand parcheaza ilegal. Sa-ti cauti masina prin Bucuresti nu e lucru usor si implica mult timp si chiar si bani. Astfel bastanii care nu tin cont de amenzi (adica au destui bani sa plateasca oricat de mare ar fi amenda) n-ar mai parca aiurea daca ar trebui ca de fiecare data sa-si caute masina. Credeti ca ar avea succes?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

8 Comments

  1. da, doar ca asa se elibereaza zona pe banii tuturor, fara sa se recupereze cheltuiala. si nu cred ca cineva va vota vreodata ca de la bugetul local sa se plateasca niste baieti care sa ascunda masini prin oras

  2. La noi in Romania e cam greu sa parchezi legal pentru.. nu prea ai unde. De unde atatea parcari? Politia trebuie sa se gandeasca atunci cand face o lege sa poata fi si aplicata. E adevarat sunt si unii melteni care chiar n-au treaba si isi pun masina in locuri total aiurea, dar per total situatia e cum am zis mai sus.

  3. Ce bine s-ar vinde sisteme de gps pentru masina , daca ai o masina scumpa, ai si gps pe ea si o gasesti in cateva minute :)

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.