Singura noastra scapareeee….

… sa ramanem toti la mareeeee.. Asa zice Chirila in “Omul Plajei”. Aseara am fost in Club A la un concert Vama. Ma declar super incantat de faptul ca acum au voie sa cante din nou melodiile vechi, nu ca nu mi-ar place si astea noi. Desi a fost extrem de cald m-am simtit super bine aseara si Tudor a fost in mare forma. Am ascultat live dupa foarte mult timp “Calul din Marlboro”, una din melodiile mele preferate de la Vama Veche si am fost un pic dezamagit pentru ca n-au cantat si Ana, desi era pe setlist. Restul show-ului a compensat acest mic inconvenient deci poate fi trecut cu vederea. Vama canta sambata seara in Costinesti asa ca daca ati ratat show-urile din Vama Veche (de duminica) si cel de aseara din Club A, mai aveti o sansa. Poze de la concert gasiti pe blogul lui Tudor, facute de mine, de frati-miu si de Anca Popa

Concertul de-aseara mi-a dat o energie foarte mare si am un chef nebuuun de mare… asa ca weekendul asta plec la mare. O sa fie a doua iesire la mare de anul asta, dupa destresiunea din iunie alaturi de Gasca Vesela. De data asta o sa plec cu twitteristii, dupa ce ne trezim dupa BeerTweetMeet 4. O sa ne cazam in Vama Veche.. vineri seara ne zbantuim pe la stuff sau prin Expirat, sambata mergem la Mika iar apoi la Liberty Parade si apoi iar in Vama.. iar duminica ne intoarcem in Bucuresti. Cel putin asta e planul.. ce-o sa facem.. ramane de vazut… poate mergem la concertul Vama :)) .

Hai.. gata.. ca va fac si voua pofta si poate unii munciti weekendul asta…

Ne vedem pe plaja….

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.