FotbalTweetMeet caritabil

Pentru ca la evenimentul pe care il organizez alaturi de Cezar, pe SportMeet.ro nu ne pasa doar de fotbal si distractie, am hotarat ca la aceasta editie sa ne si implicam in comunitatea de pe twitter.

”alex”

AlexTache e un tip foarte simpatic de pe twitter, dar care are o problema destul de dificila. Mai exact, Alex nu mai poate sa mearga, din cauza unei boli din copilarie, si pentru asta are nevoie de o tricicleta speciala care sa-l ajute sa-si miste picioarele si eventual sa mearga din nou.

Pentru inceput, toti jucatorii de la #fotbaltweetmeet 9, vor contribui fiecare cu cel putin 10 lei pentru Alex. De asemenea, toti cei care vor veni la eveniment pot sa doneze orice suma, oricat de mica pentru a ajuta la strangerea sumei de 3000 de euro necesara.

Donatii se pot face si in urmatorul cont:

IBAN: RO45INGB0000999901672575
Banca: ING BANK BUCURESTI CENTRALA
Nume: Tache Alexandru
CNP: 1911023450061

Povestea completa a lui Alex, o gasiti pe Romania Saves Itself, iar daca vreti sa sustineti cauza lui Alex pe blogurile voastre, gasiti si o serie de bannere in acest sens.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.