Intalnirea cu legendele

Ieri dimineata, am avut ocazia sa particip la conferinta de presa organizata de Timisoreana, pentru a prezenta campania “Sa nu uitam ce inseamna fotbal”. Am avut astfel ocazia sa-i am in fata mea pe cei 11 jucatori de legenda din Cupa Romaniei: Rodion Camataru , Silviu Lung , Miodrag Belodedici , Adrian Bumbescu , Stefan Iovan , Aurica Beldeanu , Ionel Augustin , Tudorel Stoica , Nicolae Ungureanu , Costel Orac si Sorin Cartu.

Acestia vor juca un meci unic, impotriva unei echipe de suporteri, inaintea meciului din finala Cupei Romaniei de pe 26 mai de la Iasi. Cei care vor sa joace impotriva legendelor din Cupa Romaniei, trebuie sa uploadeze un filmulet pe fotbaladevarat.ro si sa-si invite mai apoi prietenii sa-l voteze.

Initiativa celor de la Timisoreana mi se pare foarte tare, pentru ca e bine sa nu uitam de jucatorii care au facut istorie pentru fotbalul romanesc. Ma oftic ca n-am prins si eu acele vremuri in care fotbalul se juca de placere, nu pentru bani. Probabil de-asta nici suporterii nu mai vin la stadion. Mi-a placut declaratia lui Tudorel Stoica din timpul conferintei care a spus ca in zilele noastre, patronii sunt mai mediatizati decat jucatorii:

Eu pot sa vorbesc, pentru ca nu mai sunt implicat in fenomen si nu mi-e teama ca as avea de suferit. Principalii vinovati sunt patronii si investitorii care vor sa apara mai mult decat actorii principali, jucatorii. Ei ii inflameaza pe suporteri. Totusi trebuie sa fim multumiti ca nu se ajunge la faze mai grave. Ei au platit galeriile sa le strige numele, iar oamenii s-au saturat din pacate, iar jucatorii au avut de suferit. Mi-e teama ca Razvan Lucescu va avea si el de suferit, pentru ca aria de selectie a scazut“, a spus Stoica.

Foarte trist si foarte adevarat ce-a spus fostul capitan al Stelei, dupa parerea mea. Dar, poate cu ajutorul acestei campanii si a altor campanii asemanatoare, se va schimba fata fotbalului romanesc.

Bloggerii si Legendele

Dupa conferinta, am avut ocazia sa fac o poza alaturi de aceste legende vii ale fotbalului romanesc. Acum imi doresc si mai mult sa iau parte la meciul impotriva acestora, asa ca am nevoie de voturile voastre (adica sa deveniti fanii mei) pe fotbaladevarat.ro. (este necesar crearea unui cont, dat cei care au cont pe facebook se pot loga cu doar doua clickuri)

Trei dinamovisti adevarati: Cezar – Costel Orac – Pandutzu

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.