#fotbaltweetmeet 3 – Razbunarea Mielului

Pentru ca stiu ca o sa va indopati de sarbatori, am zis ca cea mai buna metoda de a da kilogramele jos e un joc de fotbal. Asa ca, impreuna cu CezarV, SportLocal.ro si SportLaMinut.ro am decis sa organizam #fotbaltweetmeet 3 – Razbunarea Mielului.

Unde? Cand? Cum?

Evenimentul va avea loc luni, 5 aprilie 2010, incepand cu ora 15:00 (sa veniti de la 14:30) pe terenul acoperit de la Delfinului (Langa lacul Fundeni) Intr. Torentului,nr. 17-19, Sector 2, Bucuresti (vezi harta). Am ales aceasta locatie acoperita pentru ca luni se anunta ploaie.

Cine joaca?

Pentru ca la editia trecuta a fost ok cu 5 echipe, asa vom proceda si de data aceasta. Asadar, aveti 30 de locuri la dispozitie, tot ce trebuie sa faceti e sa confirmati aici:


Sponsori?

Momentan nu stim nimic. In caz ca nu ne sponsorizeaza Timisoreana, avem de platit cate 10 lei terenul. Bere mai avem, tricouri de joc avem de la Gillette… ne-ar mai trebui o minge, pentru ca cealalta minge a fost oferita la licitatie.

Cum jucam?

Ne vom imparti in 5 echipe de cate 6 oameni si vom juca in sistem de campionat. Meciurile se vor juca pe durata a 15 minute fiecare (7 minute repriza, 1 minut pauza).

Echipele vor fi trase la sorti, la fata locului, iar cel care va fi extras primul din fiecare echipa, va fi capitanul echipei. Daca nu va gasiti un nume interesant pentru echipa, aceasta va avea numele capitanului. Fiecare echipa va juca cate patru meciuri, deci vor fi in total 10 meciuri. Cine are cele mai multe puncte la sfarsitul turneului, este declarat castigator. Inca nu stim ce castiga, dar sigur va castiga admiratia tuturor.

Suporteri?

Avand in vedere ca vom avea si tribune, asteptam un numar mare de suporteri care sa-si incurajeze echipele.

Partenerii media ai evenimentului sunt SportLaMinut.ro si SportLocal.ro.

P.S.: Am primit in aceasta dimineata un mail de la FRF in care ne anunta ca vor sa jucam un meci cu cativa reprezentanti din Generatia de Aur. Mai multe detalii despre discutiile cu cei de la FRF, diseara la RadioLynx.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

23 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.