Flashmob PRIME Romania – CNSC 2010

Sambata seara am avut ocazia de a participa la flashmob-ul organizat de echipa organizatoare a Congresului National al Studentilor la Comunicare 2010. Asftel, timp de doua minute am “inghetat” in centrul vechi al Bucurestiului. A fost o experienta interesanta… mai ales ca unii dintre noi au ramas “inghetati” in pozitii mai ciudate. Era misto sa auzi reactiile celor care treceau pe langa noi: “Si cat or sa stea nemiscati?”, “Ce tare e ideea!!”, “Astia sunt din provincie?”.

Dupa ce ne-am “dezghetat”, ne-am adunat la intersectia Lipscani – Selari si am inceput sa valsam. Se adunase foarte multa lume curioasa… care dupa ce s-a terminat melodia a inceput sa ne aplaude. Dar, mai bine va las sa vedeti ce s-a intamplat sambata seara la flashmobul CNSC.

Congresul National al Studentilor la Comunicare este un eveniment anual, organizat de PRIME Romania, Asociatia Studenteasca a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare. Anul acesta, tema congrestului este PR-ul Cultural. Intre 22 si 24 aprilie 2010, la Muzeul National Cotroceni vor avea loc 4 conferinte, 2 studii de caz si 8 workshop-uri cu si despre comunicarea culturala.

Mai multe detalii despre CNSC 2010, precum si detalii despre inscriere  gasti pe www.cnscpeweb.ro. De asemenea, tot pe site sunt si cateva concursuri cu premii atractive.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. […] am participat si la alte evenimente marca PRIME Romania. Am fost alaturi de colegii mei la flashmob-ul organizat de echipa organizatoare a Congresului National al Studentilor la Comunicare, un eveniment reprezentativ al PRIME Romania si m-am ocupat de site-ul evenimentului PR&Ad Fair […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.