Pe 27 martie stingem luminile

Ora pamantului are loc anul acesta pe 27 martie, intre orele 20.30-21.30. Atunci, toata planeta va stinge lumina, timp de o ora. Evenimentul doreste sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste incalzirea globala si incearca sa-i responsabilizeze pe cei care au puterea de a schimba ceva. Printre cei care pot schimba ceva te aflii si tu si eu si prietenii tai si prietenii mei. Stiu ca ti se pare ca suntem putini… dar putin de-aici plus putin de-acolo, fac mult. Vor fi alaturi de noi, pe 27 martie 2010, 1700 de orase din 108 tari.

Noi probabil ne vom petrece ora pamantului in Parcul Cismigiu din Capitala, la fel ca anul trecut.

Acesta este clipul de prezentare al Earth Hour 2010. Imi place pentru ca are Coldplay – Fix You pe fundal.

Mai multe detalii despre campanie, gasiti pe orapamantului.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

5 Comments

  1. Dap, ai dreptate, melodia pe fundal se aude superb…îţi dă o senzaţie plăcută.
    Dacă nu mă înşel anul trecut a avut mare succes campania, teoretic acum ar trebui să aibă un succes şi mai mare.

    • @Marius: ceea ce se face sambata e mai mult simbolic. nu ajuta cu mare lucru planeta. se vrea doar sa se traga un semnal de alarma pentru cei responsabili.

  2. Daaa. geniala initiativa. Imi aduc amine anul trecut ca nu am stat acasa, si cand m-am intors am intrebat-o pe mama daca a stins si ea lumina si cu o voce grava, aproape suparata ca pun asta sub semnul intrebarii, mi-a raspuns: “da, evident”.

    E un sentiment super sa stii ca indiferent de loc, rasa si mai stiu eu ce alte criterii oamenii raman aceiasi peste tot si se pot uni sub o cauza:)

    De-abia astept:D

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.