Oprescu aprinde luminitele pe 20 martie

Primarul general al Capitalei, Dr. Sorin Oprescu, a anuntat azi, intr-o conferinta de presa, ca pana la data de 20 martie 2010, se vor instala beculete pe mariile bulevarde ale Capitalei. Oprescu vrea astfel ca bucurestenii sa intre in spiritul sarbatorilor pascale de iarna si sa simtim din nou spiritul Craciunului chiar si de Paste.

Festivitatea de aprindere a beculetelor va avea loc la data de 20 martie 2010, de la orele 20:00, in fata sediului Primariei Capitalei.

Este o buna ocazie ca Bucuresti-ul sa intre din nou in Cartea Recordurilor. Vom fi primul oras care sarbatoreste Craciunul in acelasi timp cu Pastele. Sper ca dupa acest eveniment sa nu mai zica lumea ca n-am facut nimic la primarie.”, a declarat Sorin Oprescu.

De asemenea, Millenium Bank, incantati de succesul pe care l-a avut bradul instalat acum 3 ani, a anuntat ca anul acesta va instala in parcul din Piata Unirii un Ou de Paste imens pe care il vor incondeia si impodobi. Va fi cel mai mare Ou incondeiat din Europa de 3 Sud-Est.

Oul va fi aprins de la ora 19:00, pentru ca multimea sa aiba timp sa ajunga la evenimentul organizat de Primaria Capitalei.

Foto: Apropo.ro

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

 1. Eu n-am inteles cum serbam si craciunul si pastele in acelasi timp din moment ce sunt in luni diferite si zile diferite, poate sunt io batut in cap dar chiar nu inteleg.

 2. nu inteleg: ” Vom fi primul oras care sarbatoreste Craciunul in acelasi timp cu Pastele.” huh? :-s

  cat despre Ou in Piata nu stiu care, au mai incercat unii si la Suceava, din cate stiu eu. Decat sa faca ditamai oul iar oamenii sa se calce in picioare, mai bine Oprescu ar astupa gaurile. Pentru ce pune luminite? Ca sa vada soferii mai bine gaurile? Uite cu aia sigur ajunge in Cartea Recordurilor ;)

 3. eu nu l-am tratat ca pe un pamflet pt ca m-am saturat de Oua si de Brazi cand noi, ca popor religios CICA ortodox nici n-ar trebui sa avem astfel de traditii.
  Dar…ce sa ii facem, maine poimane sarbatorim ziua Americii si schimbam ajunul Craciunului ca sa nu ne amintit de moartea lui Ceausescu.

  Iacss…
  Pandutzule, vezi ca…sunt nervoasa azi :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.