Hai la gratar

Duminica iesim la gratar. Daca avem noroc de vreme, bineinteles. Unde? Pai… undeva la vreo 30 de km de Bucuresti, e un loc misto de gratar, un teren mare de fotbal (de 11 la 11), plus loc destul si pentru alte jocuri. Gasca vesela si-a anuntat deja prezenta, asa ca asteptam confirmari si din partea twitteristilor. Mergem la padure, ne simtim bine, jucam un fotbal, mancam un mic, ne imprietenim si pe facebook … foarte tare.. ce sa zic.

Pentru ca e greu de gestionat un grup asa mare, o sa ne impartim pe grupulete cand vine vorba de mancare. Adica.. cei care se stiu intre ei (de preferat cat mai multi) se aduna in cate-un grup si isi cumpara de mancare, bautura si vin cu gratarul lor (asta bineinteles daca vor sa si manance dupa fotbal).

Asadar, o punem de-un #fotbaltweetmeet in deplasare weekendul asta. Detalii despre locatie o sa le dau doar celor care imi confirma, ca sa n-avem surprize acolo sa ne trezim cu cine stie cine pe teren.

P.S. Daca ploua, se anuleaza iesirea.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

12 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.