Schimbare de tema

Dupa mai bine de un an de la ultima schimbare a infatisarii blogului, a venit momentul sa schimb din nou tema. Ma cam plictisisem de vechea tema, care mi-a placut foarte mult, motiv pentru care a si rezistat atat de mult. Imi place si asta si sper sa reziste si ea, macar jumatate de an… .

Ce are in plus fata de cealalta tema e home-page-ul personalizat, care prezinta in partea stanga ultimele 6 articole si cel mai interesant videoclip al saptamanii, iar in partea dreapta: ultimele poze adaugate de mine pe flickr, iar cu ajutorul pluginului lifestream, ultimele update-uri de pe twitter si ultimele melodii ascultate pe last.fm.

Cei care intrati mai des pe blog, ati observat schimbarea inca de sambata dimineata, dar eu abia acum am avut timp sa scriu si articolul aferent schimbarii. Sper sa va placa si voua noua tema asa ca astept pareri.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

7 Comments

  1. Mie mi se pare foarte interesanta tema atat din punctul de vedere al culorilor cat si al functionalitatilor, mai ales in prima pagina organizata pe “Ce scriu, Cepozez, Cefac, Cecitesc”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.