Top 10 cei mai saraci romani

Locul 10 este ocupat de Doina Doaga, sotia lui Sile din Picla Noua, care detine jumatate din ce nu detine Sile.

Locul 9. Ionel Vulturas din comuna Berbecu, judetul Vaslui este considerat omul cu cele mai multe buzunare goale din tara. Vulturas are sase mii de buzunare goale la cele 800 de salopete personale, precum si 99 de gauri doar la buzunarul de la camasa.

Locul 8. Roland Bucifal din Cimpulung Moldovenesc are cel mai gol frigider din tara. Frigiderul sau nu contine nici macar un interior de frigider. De fapt, este vorba doar despre usa frigiderului sprijinita de un perete.

Locul 7. Coreolan Mindrie din Plopeni detine cea mai microscopica pensie din lume. Defectiunea acceleratorului de particule de la CERN a survenit dupa tentativa savantilor de a mari pensia lui Mindrie.

Locul 6. Serpentina Libarca din Prapadeni detine cea mai ieftina blana de nurca din lume. Blana sa are un singur fir de puf grizonant de nurca plesuva de Madagascar.

Locul 5. Flaviu Harmalaie din Ploiesti detine singura avere abstracta din Romania. Averea sa este un principiu secret pe care Harmalaie nu-l dezvaluie nimanui.

Locul 4. Florica Zorro din Vilcea detine un singur fir de praf in portofel. Daca se va constata ca este vorba despre un fir de praf de cocaina, Florica Zorro risca sa coboare in clasament.

Locul 3. Misu Miere din Falticeni abureste geamuri contracost la domiciliu. Chiar daca nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gura, afacerea lui a intrat in faliment.

Locul 2. Ghita Tatoi din comuna Bulbuci s-a uns cu superglue si s-a intins pe trotuar in fata unei banci din Elvetia. Nimeni n-a reusit sa-l dezlipeasca pina acum, astfel incit Ghita Tatoi si-a cistigat renumele de cel mai sarac sarac lipit pamintului.

Si… Locul 1. Ion Brobonet din Salcioara detine singura bancnota de 0 lei din tara, si aia falsificata!

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

12 Comments

  1. ba mihai, esti un retardat care nu stie diferenta dintre un forum, blog. probabil stai 8 ore pe zi pe net si nu stii nici ce e ala ip.
    de supt, suge-ti-o singur ca ai fi singura persoana capabila sa iti suporte cretinismul si sa faca asta.

  2. Imi pare rau pentru voi, nu vedeti ce este important, nu vedeti maretia, nu vedeti mesajul ascuns al lui Mihai. Mihai ne-a comunicat intr-un mod mai mult decat genial si sublim ca s-a facut o nedreptate. Locul 1 al topului ar trebui ocupat de cel mai sarac om din lume, un om de o saracie absoluta si incurabila, adica el. De ce el? Pentru ca el este sarac cu duhul! Saracii se pot imbogati oricand, banii se pot castiga oricum, dar un prost va ramane prost toata viatza! Asta inseamna saracie prieteni!

    • voi n-aveti ce face? :)) ce-l tot bagati atat in seama pe ala :)) stiam eu ca tre sa sterg comentariul, nu doar sa-l editez :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.