Rutina de blogger

Pornind de la articolul chinezului, care ne provoaca sa ne dam in vileag obiceiurile noastre zillnice, referitoare la online, bineinteles, o sa va prezint si eu cum imi incep ziua.

Primul lucru pe care il fac dimineata cand deschid calculatorul, e sa deschid twitterul. Da, recunosc, sunt twitter-addict :)) . Urmeaza apoi blogul, unde vad daca am mai primit comentarii si verific si statisticile zilei precedente. Intre timp, se incarca si Yahooo! Messengerul, mailul personal si mailul de la serviciu. Readerul nu-l deschid asa de dimineata, pentru ca e mancator de timp, asa ca il las pentru perioade in care am mai mult timp. La fel se intampla in ultimul timp si cu blogul, de care nu prea mai am timp.

Referitor la mail, recunosc faptul ca nu-mi place sa am mailuri necitite, deci il verific destul de des (mai ales ca Yahoo! Messenger ma anunta de fiecare data cand primesc ceva nou). Chiar si cand sunt in oras, imi verific mailul de pe mobil. (de twitter nu mai zic, ca pe ala il verific mereu :)) )

Cam asta ar fi rutina mea de blogger si dau “leapsa” mai departe oricarui e dispus sa se “auto-denunte”

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

4 Comments

  1. Rutina de blogger….

    Am vazut in reader la Chinezu iar dupa aceea la Pandutzu mica provocare, o leapsa si mi-am zis sa o fac si eu, deci mai jos o sa va prezint cum imi incep ziua. Ma trezesc, dar mai stau cateva minute in pat, dupa aceea ma duc la PC (functioneaza non-sto…

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.