Teen Press Open Doors IV

Liceenii din Bucuresti se intalnesc pe 31 octombrie si 1 noiembrie, in cadrul unui eveniment realizat special pentru ei. Teen Press organizeaza al patrulea “Open Doors”. Acest eveniment este deja o traditie pentru Redactia Centrala “Teen Press”, care doreste sa sprijine elevii de liceu in toate activitatile lor extracuriculare si sa-si deschida anual portile catre cititorii sai.

La “Teen Press Open Doors IV” liceenii vor fi fata in fata cu redactorii Teen Press, vor participa la workshopuri de jurnalism, de fotografie si fotojurnalism, debate, handmade, ateliere de muzica si teatru ad-hoc, totul intr-un cadru realizat si organizat de liceenii de la Teen Press, la sediul Redactiei noastre. In cadrul atelierelor de jurnalism vom avea invitati din domeniul mass-media, care le vor explica elevilor de liceu bazele jurnalismului profesionist. Pe langa ateliere, vom avea trupe rock si alternative de liceu, interpreti folk si teatru – acestea sunt doar cateva dintre cuvintele cheie pentru acest week-end.

Vom fi impreuna alaturi de cititorii nostri de la orele 16:00 pana seara tarziu.
Eventul se va tine la Ecran Club, Sos. Grozavesti nr. 84 (zona Piata Leul – Gradina Botanica – Politehnica). Detalii program si harta Ecran Club pe site-ul revistei: www.teenpress.ro.

Trupe invitate: Grin, Blackhat, Laid, Subdivision, Red Unit, Arkham, Apa Simbetii. La teatru ne va onora cu prezenta Arca lui Noe, iar trupa de streetdance “Fighters of Teen Press” va fi acolo, ca sa incinga spiritele

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.