9 ani fara Hildan

5 octombrie 2000 ramane cea mai trista zi din viata dinamovistilor. Acum 9 ani, capitanul de-atunci al echipei, Catalin Hildan, murea pe teren la un meci cu divizionara C, Santierul Naval Oltenita. Nici pana acum nu se cunosc exact cauzele decesului. Catalin Hildan este comemorat de-atunci in fiecare an de catre suporterii dinamovisti care nu uita daruirea si pasiunea cu care juca fotbal pentru Dinamo. In momentul actual, la Dinamo situatia este jalnica si parca nimeni din conducere nu se mai gandeste la “Unicul capitan”. Aseara, la meciul cu Pandurii, suporterii dinamovisti l-au comemorat pe Catalin printr-o serie de bannere.

Sunt 9 ani de cand ne doare, de 9 ani strigam mai tare“, “De 9 ani de zile ne gandim la tine“, “Cu emblema la piept pana la ultima suflare, dragostea noastra pentru tine niciodata nu moare” sau “Hildan inseamna Dinamo“, au fost cateva dintre bannerele afisate de fanii dinamovisti, care au avut si un steag cu chipul “Unicului Capitan”.

banner-hildan

Odihneste-te-n pace Capitane !! Te vom iubi mereu !!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.