40 de ciripitori la Cronica Carcotasilor

Aseara am mers, la invitatia lui OLiX, la filmarile emsiunii Cronica Carcotasilor. Pentru cei care nu stiu inca, emisiunea se filmeaza marti seara, pentru ca miercuri, de la 19:30 sa fie pe Prima TV.

IMG 5000 443x296 Cu 40 de twitteristi la Cronica

Ne-am strans vreo’ 40 de twitteristi care am umplut o treime din “Galeria Kiss FM” si care am fost cei mai activi (restul fiind aplaudaci platiti ) Cei de la Cronica ne-au facut si o surpriza, pregatindu-ne tricouri pe care scria “ciriPesc in Clanul Carcotasilor” si pe care le-am purtat pe toata durata emisiunii. N-o sa fie greu sa ne deosebiti, noi o sa fim aia in rosu :)).

IMG 5016 443x296 Cu 40 de twitteristi la Cronica

Ne-am simtit mult bagati in seama de Serban Huidu, care una-doua zicea de “ciripitorii” de pe twitter :)). Emisiunea a iesit foarte tare si spre surprinderea mea, n-au gresit decat de doua ori in timpul filmarilor ( o data a fost vina lu’ dezbracatu’ si o data vina celor de la jukebox), fapt ce ma face sa cred ca s-ar descurca foarte bine si daca ar face emisiunea LIVE. La sfarsit am facut si o poza de grup cu Misu si cu Serban, carora le-a placut de noi… deci e posibil sa mai mergem :D

IMG 5145 443x296 Cu 40 de twitteristi la Cronica

Emisiunea o puteti urmari in seara asta, de la 19:30 sau in reluare, duminica, 31 octombrie, de la ora 16:00. Daca ratati ambele difuzari de la TV, mai aveti o sansa pe www.carcotasii.ro pentru ca o sa fie uploadata si acolo.

La sfarsitul emisiunii o sa-i vedeti pe cei de la KUMM (au concert de lansare vineri in Silver Church) care au cantat Morsa

IMG 5045 443x296 Cu 40 de twitteristi la Cronica

Poze made by OLiX

Follow Carcotasii pe Twitter

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.