Cum fu la Anastacia

Cam tarziu, pentru ca prea am avut timp, scriu si eu despre cum a fost la concertul de marti seara de la Sala Polivalenta.

Anastacia

Desi a fost mult mai putin mediatizat decat concertul Madonnei, show-ul de la Sala Polivalenta a reusit sa adune cateva mii de oameni care au ramas cu o amintire placuta.

Concertul Anastaciei a fost deschis de un scurt recital al Claudiei Cream, care a incercat sa incalzeasca atmosfera. A cantat melodiile care au consacrat-o, “Candy” si “Just A Little Bit”, dar si noul sau single “Don’t Miss Missing You”. Cream s-a descurcat destul de bine si este de admirat faptul ca a cantat live.

Dupa aproximativ 40 de minute de asteptare, pe la 21:20 a inceput si concertul propriu-zis. Anastacia si-a inceput spectacolul cu melodia “The Way I see it”. In timpul celei de-a doua melodii “One day in your life” artista a acuzat cateva probleme cu vocea, aceasta oprindu-se din cantat pentru a bea apa. Si-a cerut scuze pentru problemele sale si ne-a asigurat ca nu are probleme de sanatate si ca show-ul poate continua. Publicul nu s-a arata deranjat de acest lucru si au incurajat-o in continuare. Anastacia a surprins prin modul deschis in care a comunicat cu publicul, artista vorbind cu spectatorii aproape la fiecare pauza dintre melodii.

Mai multe am scris in recenzia de pe iconcert.ro.

Foto: Cosmin Bararu (apropo.ro)

P.S: Vezi pe apropo.ro un interviu in exclusivitate cu Anastacia.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.