KUMM x2

Se pare ca zilele astea au ca subiect principal trupa Kumm. Aseara am fost la concertul KUMM din El Grande Comandante, unde si-au lansat si cel mai recent videoclip, pentru piesa Morsa. Cum apare pe net o sa-l vedeti si la mine pe blog… pana atunci, asteptam :d. Au cantat mai multe piese de pe viitorul album, care urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, dar si piese mai vechi. Membrii trupei au fost surprinsi de numarul relativ mare de fani care au venit la concert, dat fiind ca e vara si mai toata lumea e la mare pe plaja. A fost destul de cald in El Grande Comandante, dar asta nu ne-a impiedicat sa savuram muzica oferita de Kumm.

oneforeachday

Azi, la Sirnaville o sa fie un nou concert Kumm si se pare ca voi fi si de data asta prezent. Gratie unei invitatii primita de la snsone, si pentru ca am reusit sa fac schimb de weekenduri cu Laur, in seara asta ne vedem p-acolo. In afara de Kumm, vor mai concerta in seara asta cei de la Aria Urbana, Snails, The Pixels, L’Orchestre de Roche si ii voi auzi pentru prima data live pe cei de la Urma.

Acum va las cu Sitar, o melodie de pe viitorul album Kumm, pe care am reusit sa o inregistrez la Cokelive Peninsula

P.S.: Am vorbit aseara cu membrii trupei Kumm si este foarte posibil ca in curand sa puteti asculta gratuit si legal piesele lor pe eok.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.