Blog Day 2009

Ce este BlogDay?

BlogDay a fost iniţiată din convingerea ca bloggerii trebuie sa aibă o zi dedicată cunoaşterii altor bloggeri, din alte ţări sau arii de interes. În această zi, bloggerii vor recomanda cititorilor lor noi bloguri.

Am vazut la de_ce ca azi e BlogDay asa ca tre’ sa va recomand 5 bloguri care imi plac mie:

1. grapefruits scrie foarte tare pe blogul ei si mi-a placut cum isi prezinta blogul, inca din februarie cand am aflat de el. L-am rasfoit pe tot si va recomand si voua acelasi lucru.

2. CinnamonAnna are un stil aparte in a-si posta articolele. Pe langa faptul ca scrie numai in engleza (in momentul cand si-a facut blog, acum un an jumate, era convinsa ca nu prea exista bloggeri romani) mai insereaza si cateva poze sau melodii.

3.  Ceriza scrie despre viata prin ochi nemuritori. Gasiti la ea articole interesante, amuzante si melodii numai bune de ascultat. De asemenea gasiti si fragmente din romanele pe care le scrie.

4. Daca ti-e dor de desenele copilariei, cu siguranta Desenelecopilariei.com e locul pentru tine. Ai grija totusi… creeeaza nostalgie :D

5.  Blogul de moda veche e pur si simplu genial. Modul in care autorul (am uitat cum il cheama, mea culpa) povesteste diferite intamplari si situatii este savuros.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Previous article
Next article

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.