Hi-Q vor canta in deschidere pentru Lady Gaga

Azi, in cadrul unei conferinte de presa speciale, cu ocazia implinirii a 13 ani, membrii trupei Hi-Q au anuntat ca o vor insotii pe Lady Gaga in turneul ei din Canada si America Latina. Acestia vor canta in deschiderea a 14 concerte. In plus, viitorul album va fi produs in Austria, iar ultima lor piesa, Lose you, a fost licentiata in Canada, SUA si America latina.

In afara de vestile de azi, membrii trupei s-au pozat cu fanii, si le-au oferit autografe, POZOgrafii cum le-au numit ei (faceai poza cu trupa, asteptai sa se printeze si pe urma primeai si autografe). Eu m-am ales cu doua poze, una eu cu trupa si cealta impreuna cu gasca de twitteristi fani Hi-Q (@pyuric, @bimus, @hilkee, @florinavram si @cristinica21 )

Tricoul meu special facut pentru aceasta ocazie, a facut senzatie :))

Azi, incepand cu ora 20:00, membrii trupei Hi-Q vor fi in studioul Kiss FM in emisiunea lui Olix si vor sabatorii cei 13 ani de existenta. Vor povestii patanii din toti acesti ani si vor raspunde si intrebarilor adresate de fani.

Credit foto: Monden.Info, fotograf Valentin Sturzu (a.k.a. bimus)

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.