Teaser: Cum fu la mare…

Nu prea am avut timp si chef zilele astea de postat pe blog asa ca sper sa am azi si sa va povestesc cum a fost la mare weekendul trecut. O sa incerc sa caut si niste filmulete mai amuzante ca sa “va radeti” si voi :p . Pana una alta, sper ca ati trecut cu bine de furtuna de aseara si n-ati avut probleme cu copacii cazuti. Momentan aveti mai jos noul videoclip Voltaj – Vara trecuta, iar mai sus, in premiera, noul videoclip The Script – Before the Worst.

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

  1. si eu care credeam ca o sa mi zici ce se mai intampla pe la mine pe acasa, nu de alta, dar nu am mai fost de 5 saptamani, si nici nu se preconizeaza sa ajung prea curand.
    uite ce fac eu in loc sa invat pt examenul de la PR, te comentez pe tine, ca deh, la cat de des intru pe blogu tau, crek iti fac numai eu 50% din trafic:))
    bafta in sesiune:*

    alecsandra a scris ultima data pe blog… Copilarie

  2. cu postul asta mi-ai adus aminte ce am facut asta ara la Costinesti , mai exact 6 zile de afterhours , vodka multa cu suc de portocale rosii , multa muzica buna pusa de DJ Sava atunci cand ieseam din Ring adica pe la 4 poposeam pe plaja pana dimineatza … :)>- sper ca dupa licenta din vara asta sa o fac iar lata

    Chello a scris ultima data pe blog… Pentru cei care aveti licenta

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.