Si-am vazut si Transformers 2

La invitatia celor de la LG, aproape toata crema blogosferei a vazut acum cateva minute Transformers 2 in avan-avan-premiera. A fost frumos sa te duci la cinema si sa-i stii pe aproape toti din sala :)) . Filmul a fost interesant, efecte speciale la greu, la fel ca si in prima parte… cateva momente amuzante (toata lumea radea cand radea si piticu ). De asemenea, toata lumea s-a uitat spre Buddha cand a zis unu din film ca il cheama Buddha.. sau ceva asemanator :)) . Megan Fox arata bestial =P~ si la chestia asta nu poate sa ma contrazica nimeni. Nu dau prea multe detalii din film, ca nu-mi place sa dau spoilere. Merita vazut la cinema, chit ca l-ai vazut pe primul sau nu. Incepand cu vineri poate sa-l vada toata lumea fiindca ruleaza pe la toate cinematografele.

Pe langa faptul ca am vazut Transformers 2 cu 3 zile inainte de premiera, toti participantii au primit si cate un voucher pentru floricele si suc, dar si un voucher de o persoana la una din reprezentatiile 6D oferite de The Light Cinema. Poate mergem tot asa gasca mare si la 6D :D . Nu-mi ramane decat sa-i multumesc lui zoso pentru invitatia oferita pe twitter si celor de la LG pentru idee.

P.S.: Mi-am luat LG KS 360 si imi place :D

Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.